Χριστουγεννιάτικες Διακοπές και Σχολικές Αργίες για το Σχολικό Έτος 2024-2025

Χριστουγεννιάτικες Διακοπές και Σχολικές Αργίες για το Σχολικό Έτος 2024-2025


Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2024-2025, οι μαθητές ανυπομονούν για τις σχολικές αργίες, και ειδικά για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Υπουργείου Παιδείας, οι τελευταίες μέρες μαθημάτων πριν από τις γιορτές θα είναι τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2024. Εκείνη την ημέρα, τα σχολεία ίσως λειτουργήσουν με διάφορες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, ανάλογα με τον προγραμματισμό κάθε σχολικής μονάδας, και θα είναι κλειστά από τις 24 Δεκεμβρίου.

Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές προσφέρουν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς δύο εβδομάδες ξεκούρασης και εορταστικής διάθεσης. Μετά το τέλος της εορταστικής περιόδου, οι μαθητές θα επιστρέψουν στο σχολείο την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2025, αμέσως μετά την αργία των Θεοφανείων.

Αφού απολαύσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, οι μαθητές θα έχουν και άλλες ευκαιρίες για ξεκούραση, όπως το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις 3 Μαρτίου 2025 και τη γιορτή της 25ης Μαρτίου, που θα προσφέρει επιπλέον ανάπαυλα. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις σχολικές αργίες και τον προγραμματισμό της χρονιάς, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τις επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας.

Οι διακοπές των Χριστουγέννων αποτελούν μια αναμνηστική στιγμή για μαθητές και εκπαιδευτικούς, προσφέροντας πολύτιμο χρόνο για χαλάρωση και διασκέδαση με οικογένεια και φίλους. Καλή ξεκούραση και χαρούμενες γιορτές!

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts