Χορευτική Μουσική Μαγευτική Βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Χορευτική Μουσική Μαγευτική Βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών


Η βιολονίστα Édua Zádory και η πιανίστα Αλεξάνδρα Νομίδου θα εμφανιστούν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, στις 8:30 μ.μ., προσφέροντας ένα ρεσιτάλ γεμάτο με χορευτική διάθεση. Στο επίκεντρο του προγράμματος τους θα βρίσκεται η Σονάτα για βιολί και πιάνο σε λα μείζονα του César Franck, που θα συνοδευτεί από δημοφιλή έργα της ρομαντικής μουσικής, όπως ο Μακάβριος χορός του Camille Saint-Saëns και το Rondo brillant σε σι ελάσσονα του Franz Schubert.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, οι δύο σολίστ θα εξερευνήσουν τις μουσικές συσχετίσεις ανάμεσα στις μουσικοχορευτικές παραδόσεις της Κεντρικής Ευρώπης. Θα ερμηνεύσουν δημιουργίες σπουδαίων συνθετών του 19ου αιώνα, όπως τον Τέταρτο ουγγρικό χορό του Johannes Brahms, τους Έξι ρουμανικούς λαϊκούς χορούς του Béla Bartók και τις Σκηνές από το Τσάρντας αρ. 4 του Jenö Hubay.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το τάνγκο Nightclub 1960 του Ástor Piazzolla καθώς και τον Χορό του διαβόλου του John Williams από την ταινία Οι μάγισσες του Ήστγουικ. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.

Πληροφορίες για τη συναυλία μπορείτε να βρείτε στο ανανεωμένο site του Μεγάρου: https://www.megaron.gr/event/edua-zadory-alexandra-nomidou-2. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 8 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι), 12 € και 18 €. Για την αγορά εισιτηρίων, μπορείτε να καλέσετε στο 210 72 82 333.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts