Απώλεια του δημοσιογράφου Μπάμπη Αγρολάμπου σε ηλικία 59 ετών

Απώλεια του δημοσιογράφου Μπάμπη Αγρολάμπου σε ηλικία 59 ετών


Τα ξημερώματα της Τρίτης, σε ηλικία 59 ετών, απεβίωσε ο δημοσιογράφος Μπάμπης Αγρολάμπος. Γεννημένος το 1965 στο Διδυμότειχο Έβρου, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη Σχολή Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης.

Η δημοσιογραφική του καριέρα ξεκίνησε το 1989 στην εφημερίδα «Πρώτη», όπου ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ. Στη συνέχεια, εργάστηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «902 Αριστερά στα FM» καθώς και σε εφημερίδες όπως ο «Αναγνώστης», η «Τέταρτη Εξουσία» και ο «Επενδυτής», ενώ υπηρέτησε και στο περιοδικό «Επτάμισυ». Από το 1992, ήταν μέλος της ομάδας του ραδιοφωνικού σταθμού «Flash 96,1», όπου αρχικά ήταν υπεύθυνος ρεπορτάζ και αργότερα αρχισυντάκτης. Επίσης, συνεργάστηκε με τηλεοπτικές εκπομπές στα κανάλια ΣΚΑΪ και MEGA.

Από το 2008 έως το κλείσιμό της, εργάστηκε στην Ελευθεροτυπία και από το 2013 στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται η επαγγελματική του συνέπεια, η εργατικότητα και η σοβαρότητα με την οποία προσεγγίστηκαν όλα τα ρεπορτάζ του. Περιγράφεται ως ένας άνθρωπος αξιοπρεπής, σεμνός και με ακέραιο χαρακτήρα, που στάθηκε αλληλέγγυος προς τους συναδέλφους του και συμμετείχε ενεργά σε κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς αγώνες. Υπηρέτησε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ από τον Νοέμβριο του 2008 έως τον Μάιο του 2010, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους φίλους του Μπάμπη Αγρολάμπου. Η ώρα και τα στοιχεία της κηδείας του θα ανακοινωθούν σύντομα.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts