Αποκλεισμός Λωρίδας Κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών από 14 Οκτωβρίου έως 29 Νοεμβρίου

Αποκλεισμός Λωρίδας Κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών από 14 Οκτωβρίου έως 29 Νοεμβρίου


Από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου μέχρι και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, οι οδηγοί θα πρέπει να προσέξουν ότι θα υπάρχει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, συγκεκριμένα από το 151ο χλμ έως το 145,9ο χλμ. Η κυκλοφορία θα κατευθύνεται αποκλειστικά από την αριστερή λωρίδα, ενώ ο Ανισόπεδος Κόμβος στην περιοχή Λιβανάτες (149,55ο χλμ) θα παραμείνει ανοιχτός.

Οι εργασίες θα διεξάγονται τις εργάσιμες ημέρες, από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 07:00 και 20:00, καθώς και το Σάββατο από 07:00 έως 17:00. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα παραμείνουν σε ισχύ και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. Επιπλέον, κατά το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 25/10/2024 έως την Τρίτη 29/10/2024 δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες, ωστόσο οι ρυθμίσεις κυκλοφορίας θα εξακολουθήσουν να ισχύουν.

Σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν πιο γρήγορα από ότι αναμένεται, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα. Η Νέα Οδός έχει αναλάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των οδηγών, και θα γίνει τοποθέτηση σχετικών προσωρινών σημάνσεων για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι οδηγοί θα είναι πλήρως ενημερωμένοι. Η εταιρεία καλεί τους οδηγούς να δείξουν κατανόηση και να συμμορφώνονται με τις σχετικές σημεία.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts