Αποχαιρετισμός στον δημοσιογράφο Τάσο Χατζηγεωργίου

Αποχαιρετισμός στον δημοσιογράφο Τάσο Χατζηγεωργίου


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου Αναστάσιου (Τάσου) Χατζηγεωργίου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, Τετάρτη, μετά από μια μακροχρόνια ασθένεια.

Γεννημένος στην Αθήνα το 1957, ο Τάσος Χατζηγεωργίου ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ανωτέρα Σχολή Στελεχών Επιχειρήσεων και συνεχίσε με Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σπουδές στην Πάντειο, από όπου αποφοίτησε το 1988.

Η δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1981, όπου εργάστηκε σε εφημερίδες όπως «Η Αυγή» και «Μεσημβρινή», προτού περάσει στον «Ελεύθερο Τύπο». Από το 2004 και μέχρι τη σύνταξή του το 2021, υπηρέτησε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ.

Ο Τάσος Χατζηγεωργίου ήταν γνωστός για την τήρηση των κανόνων δεοντολογίας και διακρίθηκε για το ήθος του, καθώς και για την εξαιρετική του συμπεριφορά προς τους συναδέλφους του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποχαιρετά τον αγαπητό συνάδελφο και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια, τα παιδιά, τους φίλους και τους οικείους του. Ο τελευταίος αποχαιρετισμός θα γίνει την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024, στις 9:45, στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts