Απάτη και Σοκ από τη Φλόρινα με την Δολοφονία του Σκυλιού του Ι ηλικιωμένου Ανθρώπου

Απάτη και Σοκ από τη Φλόρινα με την Δολοφονία του Σκυλιού του Ι ηλικιωμένου Ανθρώπου


Ένα ανατριχιαστικό συμβάν σημειώθηκε στη Φλώρινα, καθώς εντοπίστηκε δολοφονημένο ένα σκυλάκι που ήταν η μοναδική συντροφιά ενός ηλικιωμένου, ο οποίος είχε χάσει τον γιο και τη σύζυγό του τα τελευταία τρία χρόνια. Το σκυλί, που ονομαζόταν «Μπλάνκο», ανήκε στον 72χρονο Αποστόλη Βλάχο και ζούσε στο Μανιάκι. Σύμφωνα με την εκπομπή «Open Τώρα», το ζώο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο δρόμο, φέροντας ίχνη βάναυσης κακοποίησης πριν από τον θάνατό του.

Ο κ. Βλάχος, όπως ανέφερε συγγενής του στην εκπομπή, είχε την καθημερινή συνήθεια να βγάζει το σκυλί του βόλτα, περνώντας από το νεκροταφείο, πηγαίνοντας στο βουνό και επιστρέφοντας σπίτι. Στην ημερομηνία του συμβάντος, επέστρεφε από τραπέζι με συγγενείς και δεν πρόσεξε ότι το σκυλί του είχε φύγει από την αυλή. Όταν άρχισε να το αναζητά γυρνώντας το χωριό, το βρήκε σε μια χαράδρα πίσω από το οικόπεδό τους, σοκαρισμένος από την κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Άμεσα ειδοποίησε ανιψιό του για βοήθεια και ενημέρωσε την αστυνομία.

Για το σκυλάκι είχαν εντοπιστεί σημάδια ακατάσχετης αιμορραγίας, γεγονός που υποδηλώνει ότι ίσως είχε δολοφονηθεί σε διαφορετικό σημείο από εκεί που ανακαλύφθηκε. Επειδή το Μανιάκι είναι μια στενή κοινωνία, οι υποψίες στρέφονται σε συγκεκριμένα άτομα, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους, οι οποίοι επίσης έχουν κατοικίδια.

Ο αντιδήμαρχος της περιοχής χαρακτήρισε το γεγονός αποτρόπαιο, καλώντας τους πολίτες να μιλήσουν και να καταγγείλουν ότι γνωρίζουν. Τόνισε ότι αυτή τη φορά το θύμα ήταν ένα ζώο, αλλά στο μέλλον θα μπορούσε να είναι άνθρωπος. «Μπορεί να συμβεί και σε παιδί… Μιλήστε. Για να ενήργησε έτσι, μπορεί να χτυπήσει ξανά και τότε θα είναι αργά», προειδοποίησε σε δηλώσεις του στο «Open Τώρα».

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts