Απάτες σε δεξιώσεις γάμων στο Κορωπί προκαλούν οργή και καταγγελίες νεόνυμφων

Απάτες σε δεξιώσεις γάμων στο Κορωπί προκαλούν οργή και καταγγελίες νεόνυμφων


Δεκάδες νεόνυμφοι καταγγέλλουν απάτες από την ιδιοκτήτρια κτήματος στο Κορωπί, όπου πλήρωσαν για δεξιώσεις που τελικά δεν πραγματοποιήθηκαν. Χρήματα που κατέβαλαν ποτέ δεν τους επιστράφηκαν. Ένα από τα θύματα περιγράφει: «Ο γάμος ακυρώθηκε, η κυρία προσπαθούσε να μας οδηγεί σε άλλες τοποθεσίες, οι οποίες δεν είχαν καμία συσχέτιση με αυτήν. Εν τέλει, απλώς μας κορόιδευε».

Ένα άλλο θύμα πρόσθεσε: «Επικοινώνησα με την κυρία που είχαμε κανονίσει τα πάντα και μου είπε ότι θα με αποζημιώσει. Ωστόσο, ποτέ δεν είδαμε τα χρήματά μας. Έχουμε κινηθεί νομικά και δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ πίσω, ενώ κοντά στα 4.500 ευρώ περιμέναμε να επιστραφούν».

Αντίθετα, η ιδιοκτήτρια του κτήματος αντέτεινε σε δηλώσεις της στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 ότι οι καταγγελίες είναι ανακριβείς και ότι θα αποδειχθεί η αλήθεια μέσω της δικαιοσύνης. «Τα όσα λέγονται είναι ψέματα. Ο χρόνος θα δείξει την αλήθεια και θα αντιμετωπίσω όλα αυτά που λέγονται. Ούτε καν οι Δήμοι ή άλλοι φορείς δεν θα μείνουν ανέγγιχτοι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στους ανθρώπους που επηρεάστηκαν, και η υπόθεση φαίνεται να αποκτά νομικές διαστάσεις για να διαλευκανθούν οι συνθήκες γύρω από τις καταγγελίες αυτές.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts