Απαρηγόρητος Θάνατος Αθλητή κατά τον Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς στο Χαλάνδρι

Απαρηγόρητος Θάνατος Αθλητή κατά τον Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς στο Χαλάνδρι


Ένα σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής 13/10 στον Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς, ο οποίος διεξήχθη στο Χαλάνδρι. Ένας 53χρονος αθλητής, ο οποίος συμμετείχε στη διοργάνωση, υπέστη ξαφνικό θάνατο. Παρά τις προσπάθειες ομάδας πιστοποιημένων νοσηλευτών και εργαζομένων που επιχείρησαν ΚΑΡΠΑ με τη χρήση απινιδωτή, δεν κατάφεραν να σώσουν τον άνδρα. Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε δυστυχώς ο θάνατός του.

Ο Δήμος Χαλανδρίου εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας την βαθιά οδύνη του για την απώλεια του αθλητή κατά τη διάρκεια του 11ου Αγώνα Ρεματιάς. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η περιοχή παρείχε υποστήριξη με επαγγελματίες υγείας οι οποίοι παρενέβησαν άμεσα, αλλά χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

«Ζητούμε συγγνώμη για τη διακοπή του αγώνα από τους εκατοντάδες αθλητές που περίμεναν για τη διαδρομή των 5 και 1 χλμ., ωστόσο πιστεύουμε ότι η εορταστική αυτή αθλητική εκδήλωση χάνει την ουσία της μετά από μια τέτοια τραγωδία. Ο Δήμος Χαλανδρίου και η διεύθυνση Αθλητισμού εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts