Αντίθεση οικογενειών θυμάτων Τεμπών στη συναυλία του Καλλιμάρμαρου

Αντίθεση οικογενειών θυμάτων Τεμπών στη συναυλία του Καλλιμάρμαρου


Το θέμα της συναυλίας για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο αποκτά νέο ενδιαφέρον, καθώς 26 οικογένειες θυμάτων αντέτειναν τις προθέσεις διοργάνωσης της εκδήλωσης, δηλώνοντας την αντίθεσή τους στο εισιτήριο. Στην ανακοίνωση τους, τόνισαν: «Πιστεύουμε ότι η ευαισθητοποίηση του κόσμου στον αγώνα μας για δικαίωση δεν έχει εισιτήριο. Δεν χρειαζόμαστε την οικονομική στήριξη κανενός. Μας αρκεί η ηθική συμπαράσταση της ελληνικής κοινωνίας».

Οι οικογένειες των θυμάτων υπογράμμισαν επίσης ότι οι οργανωτές ή όποιοι επικαλούνται το όνομα τους πρέπει να ενημερώνουν και να ζητούν τη συναίνεσή τους πριν απευθυνθούν στο κοινό. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Ο αγώνας μας είτε μεμονωμένα είτε από κοινού είναι τους τελευταίους 19 μήνες δίχως τυμπανοκρουσίες, διαρκής και ουσιαστικός από την πρώτη στιγμή που συντελέστηκε το έγκλημα».

Ανάμεσα στους υπογράφοντες βρίσκεται και ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Καρυστιανού, Αντώνης Ψαρόπουλος. Οι οικογένειες εκφράζουν σαφή αντίθεση με τη συγκέντρωση που έχει εισπρακτικό χαρακτήρα, τονίζοντας ότι αυτό αμαυρώνει τη συμβολική αξία της εκδήλωσης, η οποία θα έπρεπε να προάγει την αλληλεγγύη στον αγώνα τους.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts