Ανακοίνωση Θλίψης για την Απώλεια του Νίκου Ηλιόπουλου

Ανακοίνωση Θλίψης για την Απώλεια του Νίκου Ηλιόπουλου


Ο Νίκος Ηλιόπουλος, ένας αγαπημένος ηθοποιός και στενός φίλος του Σπύρου Μπιμπίλα, έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του πολλές αναμνήσεις και συναισθήματα. Ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοποίησε τη θλιβερή είδηση, δηλώνοντας: «Έφυγε ένας αγαπημένος φίλος, ο κολλητός μου συμφοιτητής από τη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου».

Οι δύο τους συνεργάστηκαν στα πρώτα τους βήματα στο ΑΣΚΗΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, και συμμετείχαν μαζί στην τηλεοπτική σειρά “Η μάχη των πελαργών”, κατά τη διάρκεια της οποίας ο σεισμός του 81 τους έφερε πιο κοντά. Ο Νίκος Ηλιόπουλος αργότερα έγινε ένας επιτυχημένος ραδιοφωνικός παραγωγός της ΕΡΤ, όπου οι εκπομπές του με προσκεκλημένα μεγάλα ονόματα του τραγουδιού και του θεάτρου άφησαν ανεξίτηλο στίγμα.

Επιπλέον, η πλούσια καριέρα του περιλάμβανε τη συγγραφή εξαιρετικών μυθιστορημάτων με επίκεντρο την καταστροφή της Μικρασίας. Μετά τη συνταξιοδότησή του, αφιερώθηκε με πάθος στις θεατρικές ερασιτεχνικές ομάδες των Μεγάρων, όπου κατοικούσε και από όπου καταγόταν.

«Νίκο μου, έφυγες νωρίς… θα θυμάμαι πάντα τις τρέλες των νεανικών μας χρόνων… Καλό ταξίδι με αγάπη», συμπλήρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts