Αναχώρησε για πάντα ο Χρήστος Χατζητάκης Δάσκαλος της Ενόργανης Γυμναστικής στην Ελλάδα

Αναχώρησε για πάντα ο Χρήστος Χατζητάκης Δάσκαλος της Ενόργανης Γυμναστικής στην Ελλάδα


Σε ηλικία 91 ετών απεβίωσε ο Χρήστος Χατζητάκης, που θεωρείται ένας από τους πρωτοπόρους της ενόργανης γυμναστικής ανδρών στην Ελλάδα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (ΕΓΟ). Υπήρξε ο πρώτος διδάσκων στο άθλημα στα τέλη της δεκαετίας του ’60 στη Θεσσαλονίκη και υπηρέτησε ως καθοδηγητής για πολλούς αθλητές που κατέκτησαν τίτλους στην Ελλάδα και έγιναν αργότερα διακεκριμένοι προπονητές, μεταφέροντας τις γνώσεις τους στις νεότερες γενιές.

Ο Χατζητάκης δίδαξε επίσης στην ΕΑΣΑ Θεσσαλονίκης, πρόδρομο των σημερινών ΤΕΦΑΑ, και υπηρέτησε ως παράδειγμα συμπεριφοράς για τους μαθητές του, τόσο στο προσωπικό όσο και στο επαγγελματικό του επίπεδο.

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος, αναγνωρίζοντας τη σημαντική του συνεισφορά στην ιστορία της ελληνικής γυμναστικής. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει αύριο, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, στις 17:15, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στα Κοιμητήρια της Θέρμης Θεσσαλονίκης.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts