Αμηχανία σε γάμο στην Παιανία λόγω της ενδυμασίας της κουμπάρας

Αμηχανία σε γάμο στην Παιανία λόγω της ενδυμασίας της κουμπάρας


Αμηχανία προκάλεσε στον γάμο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στην Παιανία η απόφαση του ιερέα να διακόψει την τελετή εξαιτίας της εμφάνισης της κουμπάρας. Οι καλεσμένοι και το ζευγάρι βρέθηκαν μπροστά σε μια αναπάντεχη κατάσταση όταν η 27χρονη κουμπάρα αφαίρεσε την εσάρπα που φορούσε, αποκαλύπτοντας την πλάτη και το ντεκολτέ της.

Ο ιερέας, θεωρώντας ότι η ενδυμασία της κουμπάρας ήταν ανάρμοστη για το ιερό μυστήριο, της απηύθυνε αυστηρή παρατήρηση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πήγαινε ντύσου και έλα ξανά, εδώ δεν είναι πασαρέλα». Η κατάσταση αυτή προκαλούσε ένταση ανάμεσα στους παρευρισκόμενους.

Στην προσπάθειά της να αποκαταστήσει την ηρεμία, η κουμπάρα δέχθηκε να ξαναβάλει την εσάρπα της και έτσι η τελετή μπόρεσε να συνεχιστεί κανονικά, φέρνοντας ανακούφιση στο ζευγάρι και στους καλεσμένους.

Ο ιερέας σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινό», σχολίασε την κατάσταση, λέγοντας ότι επέπληξε τη νέα κοπέλα για την ακατάλληλη αμφίεσή της και ότι εκείνη αναγνώρισε το σφάλμα της και ήρθε αυτοβούλως για να εξομολογηθεί. Συμπλήρωσε ότι είναι σημαντικό οι γυναίκες να σέβονται το Θεό και να ντύνονται με σεμνότητα.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts