«Αισθητή Άνοδος της Θερμοκρασίας και Ηλιοφάνεια για το Τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου»

«Αισθητή Άνοδος της Θερμοκρασίας και Ηλιοφάνεια για το Τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου»


Σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών, φαίνεται ότι ο καιρός δεν θα χαλάσει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Η θερμοκρασία αναμένεται να παραμείνει σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή, συνοδευόμενη από αρκετή ηλιοφάνεια. Η μετεωρολόγος του Mega, Χριστίνα Ρήγου, αναφέρει ότι από την 1η Νοεμβρίου αναμένονται αλλαγές με την είσοδο κακοκαιρίας και την πιθανή μεταφορά ψυχρότερων αέριων μαζών, κάτι που θα φέρει φθινοπωρινές βροχές.

Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ότι η εβδομάδα που ξεκινά θα έχει καλή ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 24 με 25 βαθμούς, κυρίως στη δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο. Ωστόσο, οι βοριάδες στο Αιγαίο θα διατηρηθούν στα 7-8 μποφόρ. Για την ώρα, η πρόγνωση για βροχές φαίνεται απογοητευτική, με την ατμόσφαιρα να είναι καθαρή και καλή ορατότητα, κάτι που προσφέρει ευκαιρίες για εξωτερικές δραστηριότητες.

Συνολικά, μέχρι την παρέλαση δεν αναμένονται extreme θερμοκρασίες, καθώς ούτε ιδιαίτερο κρύο, ούτε 30άρια θα παρατηρηθούν. Καλή εβδομάδα σε όλους!

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts