Αισιοδοξία για την ανάρρωση της 13χρονης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Αγρίνιο

Αισιοδοξία για την ανάρρωση της 13χρονης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Αγρίνιο


Σοβαρά τραυματισμένη εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 13χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον κύριο Ηλιάδη, η μητέρα της δήλωσε ότι υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας της.

Η μητέρα περιγράφει ότι το παιδί είχε αιμάτωμα στο κεφάλι και κάκωση στο ισχίο. Δυστυχώς, ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν φαίνεται να δείχνει καμία ενδιαφέρον για την κατάσταση της 13χρονης. «Είχε το θράσος να μην εμφανιστεί να δει πώς είναι το παιδί» αναφέρει η γιαγιά της κοπέλας, προσθέτοντας ότι απευθύνθηκε στις αρχές ζητώντας να αφαιρούν τα διπλώματα από άτομα που οδηγούν α irresponsibly.

Για την παρέμβαση του οδηγού, η γιαγιά επισημαίνει: «Δεν φρενάρισε καθόλου. Δεν ξέρουμε ποιος είναι. Είναι μεγάλος σε ηλικία και δεν έχει εμφανιστεί». Μοιράζεται επίσης την τραγική στιγμή που αντίκρισε την εγγονή της στο οδόστρωμα: «Κοιτάω και βλέπω την εγγονή μου κάτω. Τρελάθηκα».

Η κατάσταση της 13χρονης παραμένει κρίσιμη, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχει ελπίδα ότι θα βγει από την καταστολή εφόσον δεν παρουσιαστούν επιπλοκές. «Το θετικό μέσα σε όλο αυτό είναι ότι το παιδί είχε τις αισθήσεις του» προσθέτει η μητέρα.

«Όταν έφτασα στο σημείο της παράσυρσης, είδα πολύ κόσμο και σκέφτηκα τον άντρα μου. Όταν πλησίασα είδα άσπρο παντελόνι και, πλησιάζοντας, διαπίστωσα ότι η εγγονή μου ήταν κάτω στην άσφαλτο» ανέφερε επίσης η γιαγιά. «Σύμφωνα με όσα μάθαμε, έχουμε διαφύγει τον κίνδυνο, παραμένει διασωληνωμένη αλλά δείχνει να πηγαίνει καλύτερα τώρα».

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts