Αγώνας Δύναμης και Ελπίδας από τον Νίκο Παπαγγελή για τα Παιδιά με Καρκίνο

Αγώνας Δύναμης και Ελπίδας από τον Νίκο Παπαγγελή για τα Παιδιά με Καρκίνο


Καμία απόσταση δεν είναι αρκετά μεγάλη για τον Παραολυμπιονίκη ποδηλασίας και OPAP Champion Νίκο Παπαγγελή, ο οποίος στέλνει ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας και ψυχικής δύναμης. Στην εκδήλωση «Wheels of Will 2024», που διοργάνωσε η εταιρεία UPGRADE με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ, ο Νίκος κάλυψε 242 χιλιόμετρα, διανύοντας την απόσταση από την Πάτρα έως τα Ιωάννινα μέσα σε μία ημέρα.

Ο Νίκος Παπαγγελής, έχοντας νικήσει τον παιδικό καρκίνο, συνεχίζει να μάχεται για μια σημαντική αποστολή: να ενθαρρύνει τα παιδιά και τους γονείς που περνούν δύσκολα και να υπογραμμίσει τη δύναμη της θέλησης. Ο ΟΠΑΠ ήταν για άλλη μια φορά σωστός σύμμαχος στην πρωτοβουλία «Wheels of Will», η οποία φέτος συμπληρώνει τρία χρόνια λειτουργίας, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», οργανισμό ο οποίος έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή του Νίκου.

Φτάνοντας στην Πλατεία Μαβίλη των Ιωαννίνων, ο Νίκος και οι συνοδοιπόροι του αποθεώθηκαν από πλήθος κόσμου, ενώ είχαν προηγηθεί ενδιάμεσες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής, όπως σε κατάστημα ΟΠΑΠ στην Άρτα, όπου η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή. Στον τερματισμό, παρόντες ήταν εξέχουσες αθλητικές προσωπικότητες, όπως ο Κώστας Κεντέρης, Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, και η Παραολυμπιονίκης Έλενα Παπασταματοπούλου, οι οποίοι συνεχάρησαν τον Νίκο για την πρωτοβουλία του και τη στήριξή του προς τα παιδιά της «Φλόγας».

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts