Αυξημένη Κίνηση σε Κεντρικούς Δρόμους της Αττικής Σήμερα 16 Οκτωβρίου

Αυξημένη Κίνηση σε Κεντρικούς Δρόμους της Αττικής Σήμερα 16 Οκτωβρίου


Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση από το πρωί της Τετάρτης 16/10 σε πολλούς δρόμους του λεκανοπεδίου. Οι οδηγοί θα χρειαστούν υπομονή, κυρίως στον Κηφισό, αλλά και στην Κηφισίας, ενώ καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αττική Οδό. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στο ρεύμα προς Λαμία στον Κηφισό, ενώ καθυστερήσεις αναφέρονται και στο ρεύμα προς Πειραιά, από το ύψος της Αττικής Οδού μέχρι τον Κόκκινο Μύλο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αττική Οδό, παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις. Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, οι καθυστερήσεις είναι άνω των 30 λεπτών στη διαδρομή Φυλής-Κηφισίας και 15-20 λεπτών στη Μεταμόρφωση-Κηφισίας. Στο ρεύμα προς Ελευσίνα, οι καθυστερήσεις κυμαίνονται από 15-20 λεπτά στην Ανθούσα-Κηφισίας. Στην περιφερειακή Υμηττού, οι καθυστερήσεις κυμαίνονται από 20 έως 25 λεπτά από την Αγία Παρασκευή προς Κηφισίας.

Στο κέντρο της Αθήνας, οι δρόμοι είναι επίσης “κόκκινοι”, με έντονη κίνηση που απαιτεί προσεκτική οδήγηση. Για άμεση ενημέρωση σχετικά με την κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής, μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει τον διαδραστικό χάρτη που παρέχει πληροφορίες για τις καθυστερήσεις και την κυκλοφορία.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts