Διεθνής Έκθεση Σπουδών με Υποτροφίες και Δωρεάν Συμμετοχή στην Αθήνα

Διεθνής Έκθεση Σπουδών με Υποτροφίες και Δωρεάν Συμμετοχή στην Αθήνα


Περισσότερα από 40 πανεπιστήμια από διάφορες χώρες του κόσμου θα συμμετάσχουν στην 2η διεθνή έκθεση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών Brive Student Day 2024. Η έκθεση θα διεξαχθεί το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024, από τις 16:00 έως τις 20:00, στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας.

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται online δήλωση συμμετοχής. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τους φοιτητές να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους κορυφαίων πανεπιστημίων και να λύσουν απορίες σχετικά με τις σπουδές τους. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αποκλειστικές υποτροφίες για σπουδές, όπως μία υποτροφία στην Ολλανδία.

Στο Brive Student Day 2024, οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να εξερευνήσουν χιλιάδες προγράμματα σπουδών με δωρεάν ή χαμηλά δίδακτρα. Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν σε κλήρωση για υποτροφίες όπως αυτές για το IELTS και το GMAT.

Μέσα από την έκθεση, οι φοιτητές θα αποκτήσουν πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και υποτροφίες από τα πανεπιστήμια και θα λάβουν χρήσιμες συμβουλές για την καριέρα τους από έμπειρους coach. Θα έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να λάβουν δωρεάν επαγγελματικό προσανατολισμό και συμβουλευτική σχετικά με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία εισαγωγής.

Αν βρουν το πρόγραμμα σπουδών που τους ενδιαφέρει, θα είναι σε θέση να υποβάλουν την αίτησή τους με την πλήρη υποστήριξη του Brive, που είναι η κορυφαία ελληνική πλατφόρμα για σπουδές παγκοσμίως. Η υποτροφία που μπορεί να εξασφαλιστεί από το Brive μπορεί να φτάνει έως και 1.000€ για σπουδές σε πανεπιστήμια που συμμετέχουν στην έκθεση, με έναρξη έως τον Οκτώβριο του 2025.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts