Την πρόταση να δημιουργηθεί ένας μόνιμος μηχανισμός στήριξης των χαμηλοσυνταξιούχων, όταν υπάρξει ο απαραίτητος ο δημοσιονομικός χώρος, διατύπωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης ‘Αννα Ευθυμίου.

Σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους η κ. Ευθυμίου αναφέρθηκε, επίσης, στις προτάσεις της για αύξηση της χρηματοδότησης στα ΚΔΑΠ, προκειμένου να βοηθηθούν οι εργαζόμενες μητέρες, και να ισχύσει η ρύθμιση των 120 δόσεων για όλα τα είδη των χρεών των επιχειρήσεων.

” Ηρθα την πολιτική για να μείνω, δεν είδα φως και μπήκα”, είπε η βουλευτής και σημείωσε πως θα την υπηρετήσει απο οποιαδήποτε θέση.

Για τη δράση της το επόμενο διάστημα τόνισε πως θα αναδείξει τα θέματα της Θεσσαλονίκης με έμφαση στα ζητήματα της ακρίβειας, των μεγάλων έργων, της προστασίας του περιβάλλοντος. Εκανε ιδιαίτερη μνεία στην ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα στην αναβάθμιση της δυτικής περιοχής της Θεσσαλονίκης με επέκταση του Μετρό, κατασκευή του ογκολογικού νοσοκομείου στο στρατόπεδο Καρατάσου κ.α.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: sofokleousin.gr