Την άρνηση της κυβέρνησης να αποκαλύψει τα ποσά που δόθηκαν ανά ΜΜΕ από τα 20 εκατ. ευρώ της κρατικής καμπάνιας για τον κορονοϊό, επικρίνει στο κύριο άρθρο της, η εφημερίδα «Καθημερινή», αποτυπώνοντας τις διαφωνίες στο κυβερνητικό στρατόπεδο για τη διαχείριση του ζητήματος

Συγκεκριμένα, η «Καθημερινή», του συγκροτήματος Αλαφούζου, ξεκινά το κύριο άρθρο της επαινώντας την κυβέρνηση για τη διαχείριση της επιδημίας και της κρίσης στον Έβρο, ενώ για το επίμαχο θέμα των χρηματοδοτήσεων των ΜΜΕ γράφει, ότι εκτός από τις παλινωδίες για τα περί ανασχηματισμού, « …αδικαιολόγητη φαίνεται και η καθυστέρηση να δημοσιοποιηθούν τα ποσά που διανεμήθηκαν στα ΜΜΕ αφήνοντας έτσι να αναπτυχθεί μια τοξική σπερμολογία. Η κυβέρνηση πλέει με άνεση στα ανοιχτά. Και πελαγοδρομεί στα ρηχά».

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση αντιμετωπίζει και εσωτερικό πρόβλημα, που την υποχρεώνει να αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα τις χρηματοδοτήσεις των ΜΜΕ, καθώς αν αποκαλυφθούν τα ποσά, θα αποδειχθεί ότι κάποιοι τυγχάνουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης, εισπράττοντας πολύ περισσότερα από άλλους του φιλοκυβερνητικού στρατοπέδου. 

Πηγή: sofokleousin.gr