Νοσηλεύτρια 58 χρονών, που εργαζόταν σε νοσοκομείο της Δράμας άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, χτυπημένη από τον κορονοϊό. 

Σχετική ανακοίνωση από την ΠΟΕΔΗΝ, σημειώνει: «Άλλη μια συνάδελφος 58χρονη νοσηλεύτρια μητέρα δύο παιδιών από το νοσοκομείο της Δράμας έχασε σήμερα τη μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης χτυπημένη από κορονοϊό. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι πριν λίγες ημέρες γέννησε η κόρη της στο νοσοκομείο Δράμας με καισαρική και βρέθηκαν θετικοί στο κορονοϊό μητέρα και νεογνό μετά τον τοκετό. Συλλυπητήρια στους συναδέλφους και τους οικείους της. Μας προκαλεί θλίψη και οργή η νέα απώλεια συναδέλφου. Δεν φταίει για όλα η κακή μοίρα. Επιτέλους πάρτε μέτρα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Yπενθυμίζεται ότι στις 24 Νοεμβρίου είχε χάσει τη μάχη με τον κορονοϊό και μία 54χρονη νοσηλεύτρια στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ εργαζόταν σε νοσοκομείο της Δράμας όπου και νόσησε με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί σε ΜΕΘ νοσοκομείου της συμπρωτεύουσας.

Πηγή: sofokleousin.gr