Έχασε τη μάχη που έδινε για τρεις ολόκληρες εβδομάδες προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή, η 8χρονη από το Βελεστίνο του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ύστερα από αλλεργικό σοκ, που είχε υποστεί.

Η άτυχη μικρή άφησε την τελευταία της πνοή, σήμερα (14/2) το μεσημέρι, στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε διακομιστεί. Όλο αυτό το διάστημα (από τις 25 Ιανουαρίου 2021) νοσηλευόταν διασωληνωμένη. Τις τελευταίες μέρες οι γιατροί έκαναν προσπάθειες να την ξυπνήσουν από το κώμα, κάτι που δεν κατέστη εφικτό.

Η 8χρονη -ούσα αλλεργική σε κάποια είδη τροφής – είχε υποστεί αλλεργικό σοκ καταναλώνοντας γλυκό στο σχολείο της. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή, καθώς υπέστη τέσσερις φορές καρδιακή ανακοπή.

Τελικά, κατάφεραν να την επαναφέρουν και άμεσα διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, δίνοντας μιας άνιση μάχη που δυστυχώς, έχασε σήμερα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, αλλά και ολόκληρη την περιοχή του Βελεστίνου.

Πηγή: sofokleousin.gr