Διαφορετική εκδοχή σχετικά με κίνητρο που είχαν μητέρα και κόρη ώστε να δολοφονήσουν τον 49χρονο ταξιτζή, στον Εύοσμο, δίνουν με δηλώσεις τους στα ΜΜΕ συγγενείς του θύματος.

Στην απολογία τους τόσο ενώπιον του ανακριτή όσο και στους αστυνομικούς οι οποίοι τις συνέλαβαν η σύζυγος του ταξιτζή  υποστήριξε ότι τον σκότωσε όταν έμαθε ότι εκείνος κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη τους, από μικρή ηλικία.

«Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής»  που ένιωθε για τον σύζυγο της η δράστης, αφού ο 49χρονος εμφανίζεται στα λεγόμενα της να κακοποιήσει συστηματικά και την ίδια.

Αντίθετα με τα όσα υποστηρίζουν οι δύο κατηγορούμενες η αδελφή του θύματος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star έδωσε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή σχετικά με τον χαρακτήρα του 49χρονου ταξιτζή.

«Αγαπούσε πάρα πολύ και τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Είναι ψέματα. Ο αδερφός μου ποτέ δεν σήκωσε χέρι πάνω της. Δεν τιμούν ούτε τη μνήμη του νεκρού. Δεν άξιζε ο αδερφός μου να είναι σε αυτήν τη θέση. Στα παιδιά του δεν έλειψε τίποτα, αυτός έκανε στερήσεις για να τα έχουν τα παιδιά του όλα και στο τέλος… το τέλος το ξέρετε», υποστήριξε η αδελφή του.

Πηγή: sofokleousin.gr