Εν αναμονή των εξελίξεων και συμπλήρωσης του φακέλου με τις επιστημονικές ερμηνείες για τις συνθήκες απώλειας της Τζωρτζίνας, βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ και το Γιώργο Αυτιά είπε ότι η εντολέας του είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένη σχετικά με το πώς καλύπτεται η υπόθεση από τα ΜΜΕ.

Επίσης, είναι ενοχλημένη για το ζήτημα πατρότητας, καθώς θεωρεί ότι τη θίγει και θίγει και τη μνήμη των παιδιών.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχεται να γίνει η εξέταση ωστόσο θα επιδιώξει την αποκατάστασή της μετά για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη.

Δημοσιεύματα, ωστόσο, κάνουν λόγο για αίτηση τεστ DNA τον Απρίλη του 2021 με τον διευθυντή της ΜΕΘ κ. Ηλιάδη να έχει μεσολαβήσει για να γίνει η εξέταση δωρεάν.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, από την πλευρά του, θα στηρίξει την κατηγορία σε βάρος της, ενώ οι μεταξύ τους σχέσεις έχουν πλήρως διακοπεί με δική του επιθυμία, όπως είπε ο δικηγόρος.

Για τα άλλα δύο παιδιά, τη Μαλένα και την Ίριδα, ενημέρωσε ότι η διαδικασία βρίσκεται σε στάδιο αναμονής επίσης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίζεται ότι οι εκδορές και η ερυθρότητα στο πρόσωπο της Ίριδας είναι εξαιτίας μια δερματίτιδας που είχε υποστεί και για την οποία έπαιρνε και αγωγή.

«Έχουμε συγκεκριμένα επιχειρήματα που θα χρησιμοποιήσουμε ενώπιον των αρχών», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος για την υπόθεση της Τζωρτζίνας και σημείωσε ότι «αν δεν ξέρουμε ακριβή ώρα θανάτου, δε μπορεί να στηθεί η σειρά των γεγονότων που συνέβησαν στο δωμάτιο της 9χρονης».

Τέλος, είπε ότι τα εργαστηριακά ευρήματα θα υπερισχύσουν των καταθέσεων.

Πηγή: sofokleousin.gr