Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με αποστολή συστημένης επιστολής θα γίνει, από την 1η Σεπτεμβρίου έως και την 30η Νοεμβρίου, η κατάθεση των δικαιολογητικών για τον επανέλεγχο και τη συνέχιση του Κοινωνικού Τιμολογίου ύδρευσης στο Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης (ΔΕΥΑΑ), αναφέρει ότι η αλλαγή του τρόπου κατάθεσης των δικαιολογητικών έγινε λόγω των έκτακτων μέτρων για τον Covid 19 και για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των δημοτών καθώς θα αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία που συνεπάγεται η προσέλευση στα γραφεία της ΔΕΥΑΑ περιορισμένου αριθμού ατόμων.

Σε ό,τι αφορά στη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] με αποδεικτικό ανάγνωσης (ως αποδεικτικό της κατάθεσης) καθώς και με αποστολή συστημένης επιστολής (αποδεικτικό της κατάθεσης) στην ταχυδρομική διεύθυνση ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης Τμήμα Καταναλωτών Δ. Σολωμού 24 Τ.Κ. 68132 Αλεξανδρούπολη. Σημειώνεται ότι η αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι αναρτημένα στο site της ΔΕΥΑΑ www.deyaalex.gr, στο πεδίο «Δελτία Τύπου» στο άρθρο «Κοινωνικά Τιμολόγια επανέλεγχος», ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2551024018.

Πηγή: sofokleousin.gr