Η Credit Suisse ανέβαλε την επιστροφή στο γραφείο του προσωπικού της στις ΗΠΑ, για τις 18 Οκτωβρίου, καθώς η μετάλλαξη Δέλτα συνεχίζει να εξαπλώνεται, σύμφωνα με memo που εστάλη στο προσωπικό και ήρθε στην κατοχή του Bloomberg.

Η ημερομηνία επιστροφής στο γραφείο, η 7η Σεπτεμβρίου, εξακολουθεί να ισχύει για τους εμβολιασμένους, ενώ εκείνοι που έχουν ήδη επιστρέψει θα πρέπει να συνεχίσουν να πηγαίνουν στο γραφείο, σύμφωνα με τo memo που έχει την υπογραφή διευθυντών.

Οι υπάλληλοι που δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί αναμένεται να εργάζονται εξ αποστάσεως μέχρι να κάνουν το εμβόλιο. Στο memo δεν διευκρινίζεται ότι οι εργαζόμενοι υποχρεούνται να εμβολιαστούν.

Όσοι δουλεύουν στο γραφείο, απαιτείται να φοράνε μάσκα σε κοινόχρηστους χώρους όπως το λόμπι, το γυμναστήριο και η καφετέρια, αλλά μπορούν να τη βγάλουν όταν φτάσουν στον όροφο στον οποίο εργάζονται.

Χθες εξάλλου η Goldman Sachs ανακοίνωσε στο προσωπικό ότι θα απαιτεί από τους υπαλλήλους να φοράνε μάσκες και να αποδεικνύουν ότι έχουν εμβολιαστεί προκειμένου να εισέλθουν στον χώρο εργασίας της τράπεζας στις ΗΠΑ.

Πηγή: sofokleousin.gr