«Η πρόταση μου είναι ένα οιονεί συνέδριο- διαβούλευση με τους πολίτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, οι οποίοι θα έχουν τον πρώτο λόγο για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ της επόμενης ημέρας. Το ΟΧΙ μας είναι ένα όχι στους οργανωμένους ψηφοφόρους, στα οργανωμένα μέλη των άλλων κομμάτων που θα θέλουν να επηρεάσουν τη διαδικασία, καθώς και σε αυτούς που παράτησαν το ΠΑΣΟΚ για να βρουν μόνο καρέκλες είτε στον ΣΥΡΙΖΑ είτε στη ΝΔ. Γιατί αυτό το θεωρούμε unfair» τόνισε σε συνέντευξή του στον ρ/σ ”Αθήνα 9,84” ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

«Η Φώφη Γεννηματά μάς άφησε μεγάλη παρακαταθήκη και αγωνίστηκα μαζί της για να είναι το ΠΑΣΟΚ τρίτο κόμμα. Το διακύβευμα είναι η νικηφόρος προοπτική της παράταξης.

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίξει με την ιστορία της παράταξης με το μέλλον της παράταξης, το ιστορικό ΠΑΣΟΚ» προσέθεσε.

Είπε ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι αρνητής της ευθύνης του» και εξήγησε: «Έχει μεγάλη ευθύνη στο πως έχει εξελιχθεί η πανδημία το τελευταίο χρονικό διάστημα. Υπουργοί της κυβέρνησής του βγαίνουν δημόσια και δηλώνουν για τους πολίτες “μη σώσουν και εμβολιαστούν”. Αυτός είναι ο ορισμός της τοξικότητας και ένα δηλητήριο το οποίο στάζει στις φλέβες της κοινωνικής ειρήνης και ισορροπίας».

«Είμαι εδώ για να εμπνεύσω και να πείσω τον κάθε προοδευτικό άνθρωπο. Υπάρχει ανάγκη στην κοινωνία για ένα διαφορετικό ΠΑΣΟΚ το οποίο ενσωματώνει τις αγωνίες των προνομιούχων του 2021 και τους δίνει προοπτική» είπε ο Π. Χρηστίδης ο οποίος απηύθυνε «ένα ευρύτατο κάλεσμα προς όλους τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες που τα προηγούμενα χρόνια έκαναν και άλλες επιλογές».

«Θέλουμε να κάνουμε μια γιορτή της Δημοκρατίας, να δημιουργήσουμε μια μεγάλη προοδευτική παράταξη στην οποία δεν θα σβήσει η φωνή των πολιτών στις 12 του Δεκέμβρη».

«Όσοι έρθουν να ψηφίσουν θα αποτελέσουν την ψυχή της παράταξης» υπογράμμισε, τέλος, στη συνέντευξή του ο Π. Χρηστίδης.

Πηγή: sofokleousin.gr