«Στις 5 Δεκέμβρη ζητάω την ψήφο σας για να τα αλλάξουμε όλα, για να δείξουμε πως η πολιτική είναι για κανονικούς ανθρώπους, για να παραγκωνίσουμε απαρχαιωμένες ελιτίστικες απόψεις και για να φτιάξουμε μαζί και πάλι ένα Κίνημα που θα μπορέσει να εκπροσωπήσει και να εμπνεύσει το σύνολο της κοινωνίας. Πάνω από όλα όμως ζητώ τη συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία, για ένα δίκαιο αποτέλεσμα που θα αντικατοπτρίζει την πραγματική βούληση της κοινωνίας, μακριά από μηχανισμούς και νόθες μεθοδεύσεις. Tώρα είναι η ώρα της μεγάλης ανατροπής, είναι στο χέρι μας να γίνουμε μαζί η φωνή της Αλλαγής. Για να δώσουμε χρώμα στα όνειρα μας και δύναμη στις ιδέες μας» τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας σήμερα στον ρ/σ Σκάϊ.

«Ο κόσμος ψάχνει κάτι το οποίο θα του δώσει ξανά ελπίδα και πιστεύω ότι αυτό μπορεί να είναι η παράταξη μας, ένα ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής, το οποίο αφουγκράζεται τους πολίτες» πρόσθεσε.

Ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «ο κόσμος πια μπορεί να αξιολογήσει στη χώρα την τελευταία δεκαετία όχι μόνο να κρίνει αλλά και να συγκρίνει. Και να δει ποια ήταν η παράταξη η οποία πρώτη είπε την αλήθεια, ποια ήταν η παράταξη η οποία πήρε απαραίτητα μέτρα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, ποια είναι η παράταξη η οποία σε κρίσιμες στιγμές όπως ήταν το προσφυγικό και μεταναστευτικό, αλλά και την περίοδο μετά το δημοψήφισμα του 2015 έβαλε πλάτη στη χώρα».

«Η νέα γενιά σήμερα πιέζεται περισσότερο από όλες τις γενιές γιατί δεν έχει ζήσει, αν δεν ασχοληθεί η νέα γενιά με την πολιτική για να αλλάξει τα δεδομένα τα οποία σήμερα απασχολούν την πατρίδα μας ποιος θα το κάνει;» είπε χαρακτηριστικά και επισήμανε στη συνέχεια:

«Φτάνει πιά με την λογική επετηρίδας. Δεν μπορούμε να λειτουργούμε με τη λογική του περίμενε και θα έρθει η ώρα να κάνεις την επιχείρηση σου, περίμενε και θα έρθει η ώρα να αναλάβεις μια υπόθεση στο δικαστήριο, περίμενε και θα έρθει η ώρα να σου κάνω αύξηση του μισθού. Αυτό είναι κάτι το οποίο είναι βαθιά συντηρητικό, άδικο και άνισο προς μια γενιά η οποία απαιτεί να ζήσει τη ζωή της τώρα, δεν μπορούμε να περιμένουμε».

Ο Π. Χρηστίδης καταλόγισε «μεγάλη καθυστέρηση στις αποφάσεις του κ. Μητσοτάκη όσον αφορά την πανδημία. Έρχεται στο και πέντε να επιβάλλει μια σειρά μέτρων τα οποία θα μπορούσαν νωρίτερα να σώσουν ανθρώπινες ζωές» και υπενθύμισε ότι «η Φώφη Γεννηματά ήταν η πρώτη πολιτική αρχηγός που τον Μάρτιο του 2021 μέσα στη Βουλή αναφέρθηκε στην ανάγκη υποχρεωτικού εμβολιασμού. Η ΝΔ διαχειρίστηκε την πανδημία επικοινωνιακά και διαγγελματικά».

Πηγή: sofokleousin.gr