Μεγάλη γκάμα υπηρεσιών με υψηλό επίπεδο ασφάλειας συναλλαγών προσφέρει η παγκόσμια χρηματοπιστωτική πλατφόρμα Revolut,που άρχισε να λειτουργεί από χθες και στην Ελλάδα.

Η εξειδικευμένη τραπεζική άδεια επιτρέπει στη Revolut Bank να προσφέρει ευρεία γκάμα τραπεζικών υπηρεσιών μέσω της εφαρμογής της, καθώς και μία σειρά υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρονται από άλλες εταιρείες του Ομίλου Revolut.

Η εταιρεία έχει περισσότερους από 15 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως και πάνω από 270.000 στην Ελλάδα. Οι χρήστες στην Ελλάδα μπορούν τώρα να αναβαθμίσουν τον λογαριασμό τους σε Revolut Bank εντός της εφαρμογής, με διαδικασία που διαρκεί μόλις λίγα λεπτά.

Οπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, η Revolut είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία fintech στην Ευρώπη. Το λανσάρισμα της τράπεζας στην Ελλάδα θα της επιτρέψει να προσφέρει υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας στους πελάτες και μία σειρά νέων προϊόντων και υπηρεσιών στο άμεσο μέλλον.

Ο Όμιλος Revolut έχει συγκεντρώσει περίπου 1 δισ. δολάρια από γύρους χρηματοδοτήσεων. Σε μόλις πέντε χρόνια λειτουργίας, προσέλκυσε περισσότερους από 15 εκατομμύρια πελάτες από ολόκληρο τον κόσμο. Την περασμένη χρονιά, η Revolut λάνσαρε την εξειδικευμένη της τράπεζα σε Πολωνία και Λιθουανία προσφέροντας ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πιστωτικά προϊόντα και στις δύο χώρες.

Μέσα από την εφαρμογή της Revolut, οι χρήστες μπορούν να έχουν τον πλήρη έλεγχο των χρημάτων που ξοδεύουν κάθε μήνα για τις αγορές τους, να θέτουν όρια στα μηνιαία τους έξοδα, να διαχειρίζονται τις συνδρομές τους, να στέλνουν και να λαμβάνουν στιγμιαία χρήματα από τους φίλους τους, αλλά και να στρογγυλοποιούν τις πληρωμές που πραγματοποιούν με την κάρτα τους, αποταμιεύοντας τα μικροποσά που περισσεύουν.

Οι πελάτες της Revolut επίσης μπορούν να ξοδεύουν και να μεταφέρουν χρήματα παγκοσμίως χωρίς κρυφά κόστη, να έχουν στην κατοχή τους και να συναλλάσσονται σε 29 διαφορετικά νομίσματα μέσω του app, καθώς και να στέλνουν άμεσα χρήματα σε φίλους και στην οικογένειά τους.

Πηγή: sofokleousin.gr