Η μεγάλη μέρα για τους επαγγελματίες του χώρου του καφέ και της καφεστίασης, η ημέρα της Τελετής Απονομής των Coffee Business Awards 2020, έφτασε!

Αύριο Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στη μία το μεσημέρι, οι άνθρωποι του καφέ και της καφεστίασης δίνουν το ετήσιο ραντεβού τους, για 2η συνεχόμενη χρονιά, για να επιβραβεύσουν τις επιχειρήσεις που ξεχώρισαν την τελευταία χρονιά, αλλά και τις προσωπικότητες του κλάδου που έχουν ταυτιστεί διαχρονικά με την αναβάθμισή του.

Τα Coffee Business Awards 2020, τα μοναδικά Επιχειρηματικά Βραβεία για τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου του καφέ και της καφεστίασης, διοργανώνονται για 2η συνεχόμενη χρονιά από την ethos EVENTS, εταιρεία του ομίλου ethosGROUP, σε συνεργασία με το ειδικευμένο portal coffeemag.gr και το περιοδικό Coffee and Brunch. 

Στην εκδήλωση, την οποία θα παρουσιάσει η κα Άντζελα Ευριπίδη, μοντέλο και παρουσιάστρια, θα δώσουν το παρών διεθνούς εμβέλειας Έλληνες και ξένοι ομιλητές που θα αναπτύξουν σημαντικά θέματα για την παγκόσμια και εγχώρια αγορά του καφέ.

Πηγή: sofokleousin.gr