Ψήφο εμπιστοσύνης από τον ελληνικό λαό στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ζήτησε, το μεσημέρι της Κυριακής (28/05), ο Νίκος Ανδρουλάκης ώστε – όπως είπε – «το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να είναι η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη».

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του κόμματος μίλησε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας σε εκλεγμένους και υποψήφιους βουλευτές, στα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και στους γραμματείς των νομαρχιακών επιτροπών και των τομέων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Μάλιστα, η εν λόγω ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη έγινε στη σκιά της κόντρας του με τον Χάρη Καστανίδη, μετά την απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να κρατήσει την έδρα του στην Α’ Θεσσαλονίκης και να αφήσει εκτός Βουλής το ιστορικό στέλεχος του κόμματος. Πάντως, ο Χάρης Καστανίδης ήταν παρών στην εκδήλωση και δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση.

«Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι κοινωνικά και πολιτικά χρήσιμη»

Κάνοντας την αποτίμηση του αποτελέσματος στις εκλογές της 21ης Μαΐου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, έθεσε το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί το κόμμα στις δεύτερες εκλογές σσστις 25 Ιουνίου.

«Δεσμεύομαι στη νέα γενιά της πατρίδας μας πως πρωταρχικός μας αγώνας θα είναι να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες που της αξίζουν. Ο γαλάζιος χάρτης δεν είναι προϊόν της προσφοράς της Ν.Δ. στον ελληνικό λαό. Είναι αποτέλεσμα του τρόπου και του ύφους της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ. Ζητώ από τον ελληνικό λαό να μας δώσει τη δύναμη, για να είμαστε εμείς η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη, που θα αντιμετωπίσει τη συντήρηση και τη στασιμότητα που εκπροσωπεί το σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Στη συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν επιδιώκουμε να διαιωνίζουμε τα προβλήματα, μόνο και μόνο για να υπάρχουμε. Ούτε και διαμορφώνουμε παράλληλους κόσμους ευδαιμονίας με χρήματα των επόμενων γενεών, όπως κάνουν οι λαϊκιστές με τη γραβάτα για να κερδίσουν χρόνο στην εξουσία. Να πείσουμε ακόμα περισσότερους πολίτες ότι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι κοινωνικά και πολιτικά χρήσιμη, ότι είναι το όπλο των πολλών, για να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη, πιο δίκαιη. Για να μπορούν να σχεδιάσουν με ασφάλεια το μέλλον τους σε έναν κόσμο αβέβαιο και ταραγμένο».

Πηγή: sofokleousin.gr