Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όταν άνδρας εισέβαλε στο κτίριο, κρατώντας ρόπαλο. Ο άνδρας έχει συλληφθεί και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

Ειδικότερα, περίπου στις 15:00 επικράτησε πανικός, όταν ο άνδρας -που ισχυρίστηκε ότι ήταν υπάλληλος της ΕΡΤ- έσπασε τη μπάρα της πύλης εισόδου στο Ραδιομέγαρο με το αυτοκίνητό του και μετά κατέβηκε με ένα ρόπαλο στο χέρι.

Αμέσως κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ που έφτασε στο σημείο. Μάλιστα, ο δράστης έφτασε μέχρι και τον 1ο όροφο, ενώ η ηλικία του εκτιμάται ότι είναι γύρω στα 30 με 40 έτη.

Πριν λίγο η ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτίριο κρατώντας ένα ρόπαλο, έχοντας προηγουμένως προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 μέτρ από την κεντρική πύλη.

Η ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεων του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές αυτό περιστατικό».

Πηγή: sofokleousin.gr