Απίστευτο αλαλούμ με το take away στην εστίαση (καφέ, εστιατόρια κλπ) σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική σημειώθηκε σήμερα (6/2) με τον  Άδωνι Γεωργιάδη να ανακοινώνει αιφνιδιαστικά το πρωί ότι σταματά, στη συνέχεια το υπουργείο Ανάπτυξης να προβαίνει σε διευκρινίσεις και το μεσημέρι πάλι ο υπουργός να γνωστοποιεί πως το μέτρο του «κλεισίματος» δεν θα εφαρμοστεί!

Τελικά, δεν θα ισχύσει τελικά το προσωρινό μέτρο της απαγόρευσης του «take away» στα καταστήματα εστίασης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, αύριο Κυριακή και το επόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς, όπως ανέφερε σε νέα δήλωσή του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, δημιουργούσε σύγχυση και θα προκαλούσε περισσότερα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Γεωργιάδης έκανε την εξής δήλωση: ««H Κυβέρνηση αξιολόγησε ότι το μέτρο της προσωρινής αναστολής του «take away» θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση και θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Ως εκ τούτου, ανακοινώνουμε ότι το «take away» θα λειτουργεί στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και τα Σαββατοκύριακα, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα».

Πηγή: sofokleousin.gr