Ο Πανελλήνιος Όµιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ) σε συνεργασία με το Πολεμικό Ναυτικό, διοργανώνει και φέτος το 58ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου και το Novasports για 9η συνεχόμενη σεζόν σαλπάρει μαζί!

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην επέτειο των 200 ετών της Ελληνικής Επανάστασης και στην ηρωική Νήσο των Ψαρών και το ολοκαύτωμά της. Εκτός από το ακριτικό νησί, άλλος μεγάλος σταθμός θα είναι και το νησί της Τήνου. 

Τα 25 περίπου σκάφη θα εκκινήσουν το Σάββατο 17 Ιουλίου από τον Φαληρικό Όρμο, συμβολικά μπροστά από το Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ και θα τερματίσουν την Κυριακή 25 Ιουλίου στο Σούνιο, κάτω από τον Ναό του Ποσειδώνα διανύοντας συνολικά μια διαδρομή 300 ναυτικών μιλίων. Τη Δευτέρα 26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η απονομή των επάθλων. 

Οι συνδρομητές Novasports από τις 17-26 Ιουλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλη την εξέλιξη του ιστορικού Ράλλυ με καθημερινές ανταποκρίσεις on board, ενώ τα στιγμιότυπα της ημέρας θα προβάλλονται στις 23:00 από το Novasports3HD. Στις 16 Ιουλίου θα προβληθεί η ανασκόπηση του περσινού Ράλλυ ενώ την Τρίτη 27 Ιουλίου αυτήν του φετινού. Η διοργάνωση θα είναι διαθέσιμη στο Web TV και στο YouTube του Novasports.gr.

Πηγή: sofokleousin.gr